WIE

Huub Zinkstok is in 1983 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht met als afstudeerrichting Nederlands Recht Privaatrecht.

Ruim 40 jaar geleden is Huub beëdigd en sindsdien werkzaam als advocaat in het Gooi. Hij is gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht en intellectuele eigendom (waaronder sponsoring).

Huub is lid van :

  • De Nederlandse Orde van Advocaten
  • De Nederlandse Vereniging voor Procesrecht
  • De Gooische Advocaten Vereniging
  • De Gooise Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten

Huub werkt als zelfstandig advocaat te Huizen; is een zogeheten “éénpitter” en is daarom (bijna) altijd zelf aanspreekbaar. Huub beschikt daarnaast over een groot netwerk van specialisten op diverse terreinen.

De cliënten van Huub zijn veelal professionele organisaties (Midden en Klein Bedrijf) en particulieren (van bestuurders tot midden kader). Vaak zijn cliënten ook vaste relaties geworden.

Waar Huub zich aanvankelijk bezighield met de algemene praktijk, heeft hij zich steeds meer toegelegd op en gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht en intellectuele eigendom (waaronder sponsoring). Dat laatste onderwerp is toegevoegd vanwege het feit dat hij op dat vlak enkele jaren werkzaam was bij FHV/BDDO; een marketing-/adviesbureau. Daarnaast voert Huub incasso opdrachten uit.

“Ik heb Huub leren kennen als een betrouwbare en zeer betrokken advocaat. Hij is helder in zijn analyses en het geven van feedback.”

Aangesloten bij: